فهرست مقالات

صفحه ۱ از ۴

آرشیو مقالات

شامل

مصرف غذاهای سنتی: ارتقاء سلامتی

تغییر شیوه زندگی، شهر نشینی و ماشینی شدن در عصر تکنولوژی بر تغذیه مردمان نیز بی تأثیر نبوده و باعث گذار تغذیه ای از سمت غذاهای سنتی با ارزش تغذیه ای بالا به سمت غذاهای آماده یا فست فود با ارزش تغذیه پایین شده است. در این میان شیوع بالای بیماری های مرتبط با تغذیه از جمله بیماری های قلبی و عروقی، چاقی، سرطان و دیابت نیز خارج از انتظار نیست. به طوریکه مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی رتبه اول و سرطان ها رتبه دوم مرگ و میر را در کشور به خود اختصاص داده اند. مصرف غذاهای سنتی میتواند به عنوان مرهمی بر عوارض و استرس های زندگی مدرن می باشد. یکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۱