هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب

به مناسبت هفته جهانی کودک فعالیت های از قبیل برگزاری دوره های آموزشی، اجرای جشن، ویزیت رایگان و ... توسط مرکز بهداشت شهرستان سرپل ذهاب انجام شد.
در مورخه 1391/07/15 به مناسبت آغاز هفته جهانی کودک جشن پروانه ها با همکاری مرکز بهداشت، اداره بهزیستی و کانون پرورش فکری شهرستان در محل پارک نشاط برگزار شد.

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب 1

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب 6

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب 5

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب 4

در مورخه 1391/07/17 ویزیت رایگان کودکان مهدکودک شهرستان و همچنین ارائه آموزشهای مربوطه جهت والدین در مرکز بهداشتی درمانی شماره 2 توسط پزشک مرکز ارائه گردید.

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب2 1

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب2 2

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب2 3

در مورخه های 23 و 25 مهر ماه سال 1391 دوره های آموزشی جهت نمایندگان ادارات و مربیان مهد کودک در محل مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید. در این جلسات مطالبی  توسط سرکار خانم فرامرزی کارشناس بهداشت خانواده شهرستان در خصوص کودکان، تغذیه، سوانح و حوادث و بهداشت روان با استفاده از کتابچه ها و بوکلتها ارائه گردید.

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب1 1

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب1 2

هفته جهانی کودک در شهرستان سرپل ذهاب1 3

برگزاری مراسم بزرگداشت در مدرسه استثنایی توحید با حضور امام جمعه شهرستان، روسای مرکز بهداشت، بهزیستی و آموزش و پرورش