صحبت های دکتر محمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشست بررسی وضعیت بهداشتی درمانی شهرستان سرپل ذهاب در شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب مطرح کرد:

در سال های اخیر اقدامات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان سرپل ذهاب صورت گرفته است.

رفع مشکلات بهداشتی، درمانی شهرستان ها به ویژه شهرستان سرپل ذهاب که بحران های زیادی را پشت سر گذاشته از اولویت های دانشگاه است و تلاش می کنیم در کوتاه ترین زمان ممکن این مشکلات را مرتفع سازیم.

بحث کمبود پزشکان عمومی  به صورت جدی پیگیری خواهد شد و کمبود نیروی پزشک شهرستان به زودی مرتفع می شود.

تمهیدات لازم در راستای بکارگیری و جذب نیروی انسانی مورد نیاز در این شهرستان اندیشیده شده است و یک دستگاه آمبولانس نیز تا پایان سال جاری در اختیار این شهرستان قرار خواهد گرفت.