اخبار

برگزار کارگاه آموزشی اهمیت تغذیه در دوره سالمندی

برگزار کارگاه آموزشی اهمیت تغذیه در دوره سالمندی
دو دوره کارگاه آموزشی نقش و اهمیت تغذیه در دوره سالمندی جهت بهورزان شاغل در خانه های بهداشت شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید.

این کارگاهها که از تاریخ 2 تا 19 اردیبهشت بصورت دو روزه برگزار شد مطالبی در خصوص نوع تغذیه در دوره سالمندی، شناخت گروه های اصلی مواد غذایی، هرم غذایی جایگزینی هر گروه از مواد غذایی و توصیه های در خصوص تغذیه صحیح در دوره سالمندی توسط کارشناسان واحد سلامت خانواده ( خانمها فرامرزی و جمشیدی) ارائه گردید.

۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۳:۱۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید