برگزاری جلسه هفته سلامت در فرمانداری شهرستان سرپل ذهاب

به منظور انجام هماهنگی های لازم برای برگزاری مطلوب هفته سلامت در روز سه شنبه مورخه 10/1/1390راس ساعت 10صبح جلسه ای درسالن اجتماعات فرمانداری باحضور فرماندار واعضای جلسه تشکیل گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله  مجید آغاز وسپس آقای پیرو فرماندار محترم شهرستان ضمن عرض خیر مقدم وتبریک سال نو، توجه مسئولین را به بیانات مقام معظم رهبری که درحلول سال جدید مطرح گردیده ، التزام وعملی نمودن آن را مورد تاکید قرار دادند.  ایشان در رابطه با اهمیت هفته سلامت اظهار داشتند  اجرای دقیق برنامه های آن ،  مستلزم همدلی و همبستگی مسئولین شهرستان می باشد . درادامه دکتر هوشنگ بهاری سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن تبریک سال جدید ، بمناسبت هفته سلامت و در راستای شعار امسال سازمان بهداشت جهانی (مقاومت در برابر داروهای ضد میکروبی یک هشدار جهانی می باشد) شروع این هفته را سرآغازی برای فعالیت های واحد های شبکه بهداشت ودرمان در سال 1390 بر شمردند . سپس درخصوص برنامه های هفته سلامت و مناسبت های مختلف این هفته برنامه هایی را برای پاسداشت و یادآوری اهمیت  بهداشت و آموزش برخی مفاهیم بهداشتی به شهروندان ، توضیحاتی ارائه نمودند وضمن تشکر از مسئولین شهرستان همکاری آنان را در اجرای برنامه های هفته سلامت خواستار شد. در پایان پس از بحث و تبادل نظر در خصوص دستور جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید.

مصوبات :
1- مقرر گردید هلال احمر شهرستان نسبت به برپایی چادر جهت  هفته سلامت وتجهیز یک غرفه در  نمایشگاه جهت ارائه فعالیت های خود اقدام و به تعداد شش نفر از پرستاران بمناسبت روز پرستار جوایزی اهداء نماید .
2- مقرر گردید نیروی انتظامی حفاظت از محل نمایشگاه تا پایان هفته سلامت بصورت شبانه روزی با استقرار نیرو بعهده و در طول برنامه ها ی خارج از نمایشگاه در صورت نیاز با معاونت راهنمایی و رانندگی هماهنگی لازم رابعمل آورد .
3- مقرر گردید اداره بهزیستی نسبت به برگزاری  مسابقه کار دستی جهت بچه های مهد کودک سطح شهر اقدام نماید .
4- مقرر گردید اداره تربیت بدنی هماهنگی لازم را با هیئت های ورزشی جهت برگزاری مسابقات ورزشی  بعمل آورد و تعدادی جوایز به برندگان مسابقات اهداء نماید.
5- مقرر گردید شهرداری  مکان های مناسبی را  در سطح شهر جهت نصب بنردر اختیار شبکه بهداشت و درمان بگذارد ونسبت به ایجاد وتجهیز غرفه آتش نشانی در محل نمایشگاه اقدام وبه تعدادی با هماهنگی شبکه بهداشت جوایزی  اهدا نماید.
6- مقرر گردید کمیته امداد امام خمینی ره با همکاری شبکه بهداشت ودرمان نسبت به برگزاری برنامه های آموزشی در راستای شعار جهانی هفته سلامت جهت خانوارهای تحت پوشش اقدام نماید.
7-مقرر گردید سپاه پاسداران با همکاری اداره تربیت بدنی وشبکه بهداشت ودرمان نسبت به برگزاری کوهپیمایی جهت مسئولین و کارکنان ادارت شهرستان اقدام وبه تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی اهداء نماید.
8-مقرر گردید شبکه دامپزشکی شهرستان در زمینه آموزش در محل نمایشگاه با ایجاد وتجهیز غرفه اقدام نماید.
9-مقرر گردید نیروی انتظامی نسبت به ایجاد وتجهیز غرفه آموزش سلامت در محل نمایشگاه اقدام نماید.
10- مقرر گردید مدیریت محترم اداره آموزش و پرورش شهرستان نسبت به انجام موارد ذیل اقدام لازم به عمل آورد :
الف -  معرفی سه نفر از مدیران فعال در عرصه سلامت  آن اداره جهت تقدیر از آنان .
ب – تدوین جدول بازدید از غرفه های سلامت جهت مدارس که در محل غرفه ها برنامه های آموزشی توسط کارشناسان بهداشت ودرمان ارائه می گردد .
ج – نواختن زنگ سلامت در مدرسه مورد نظر وتدارک پذیرایی از دانش آموزان ومدعوین .

برگزاری جلسه هفته سلامت در فرمانداری شهرستان سرپل ذهاب 3

برگزاری جلسه هفته سلامت در فرمانداری شهرستان سرپل ذهاب 2