اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی و راههای کنترل آن

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی و راههای کنترل آن
در مورخه 10/9/89 کارگاه آموزشی یک روزه ای تحت عنوان بهداشت مواد غذایی و راههای کنترل آن توسط کارشناسان بهداشت محیط جهت پرسنل بهداشت خانواده، محیط، حرفه ای، مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب با حضور 45 نفر در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان تشکیل گردید.

 

 

 

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی و راههای کنترل آن 2

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی و راههای کنترل آن 1

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی و راههای کنترل آن 5

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی و راههای کنترل آن 3

۱۵ آذر ۱۳۸۹ ۰۰:۲۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید