چگونه مواد غذایی گوشتی را از شر کرونا خلاص کنیم؟
▫️متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:از مصرف مواد گوشتی خام یا نیمه پخته اجتناب کنند زیرا این مواد میزبان و ناقل ویروس کرونا هستند
▫️مطالعات علمی نشان داده که مواد غذایی اگر به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت ۶۰ درجه پخته شود، ویروس کرونا و هر نوع ویروس دیگری کاملا از بین رفته و قدرت انتقال خود را از دست میدهد.
+ همچنین غذاهای پختهای که در یخچال نگهداری میشوند، ضمن تفکیک کامل از گوشت خام، برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند.