برگزاری مراسم بمناسبت روز جهانی قلب در شهرستان سرپل ذهاب

در مورخه نهم مهر ماه 1389 همایش ویژه ای با حضور امام جمعه ونمایندگان ادارات و نهادها در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان با شعار " من در محیط کارم مواظب قلب خود هستم" برگزار گردید.

در این همایش ابتداء دکتر بهاری سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین درخصوص نقش بیماریهای قلبی و عروقی و غیر واگیر بر جامعه و گسترش این بیماریها با صنعتی شدن تذکراتی دادند. سپس حاج آقا فاضلی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نقش احکام اسلامی و مسائل شرعی در پیشگیری و کنترل بیماریها بیاناتی ارائه نمودند. سپس مهندس ییلاقی کارشناس مسئول مبارزه با بیماریها مطالبی را در خصوص فاکتورهای تاثیرگذار بر بیماریهای قلبی و عروقی و چگونگی پیشگیری از آن ارائه نمودند. در پایان حاضرین در این مراسم هم پیمان شدند که جهت داشتن قلب سالم فعالیتهای ذیل را انجام و به دیگران تبلیغ نمایند.

1. در زندگی به فکر آرامش روحی و از استرس و هیجان دوری کنند.
  2. سیگار و دیگر دخانیات را ترک کنند.
  3. تحرک و فعالیت بدنی مناسب داشته باشند و حداقل هفته ای سه بار و هر بار 20 تا 30 دقیقه ورزش کنند.
  4. وزن خود را کنترل و از بروز چاقی جلوگیری کنند.
  5. سعی کنند از رژیم غذایی مناسب استفاده کنند از غذاهای سرخ شده و پر چرب و همینطور پر نمک پرهیز کنند.
  6. مواد غذایی  سرشار از میوه، سبزیجات تازه، غذای دریایی و مواد معدنی بیشتر استفاده کنند.

روز جهانی قلب 89  1

روز جهانی قلب 89  3