برگزاری مراسم ویژه سالمندان در روز جهانی سالمندان

به مناسبت روز جهانی سالمند 9 مهر ماه 1389 مراسم ویژه ای در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

در این مراسم که امام جمعه محترم شهرستان ، رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان، سرپرست کمیته امداد و بهزیستی و تربیت بدنی شهرستان حضور داشتند جمع کثیری از مردان و زنان سالمند شهرستان به هم حضور رسانده بودند.در ابتدای مراسم جناب آقای دکتر بهاری ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن خیر مقدم به حضار بر حفظ سلامتی جسمی، روحی و روانی سالمندان تاکید و لزوم برنامه جهت زندگی بهتر آنها در شهرستان خواستار شدند. سپس امام جمعه محترم و حاج آقا فاضلی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی مطالبی در خصوص سالمندان بیان نمودند. حاج آقا فاضلی به اهمیت و ارزش سالمندان از دیدگاه اسلام پرداختند و فرمودند، سالمندان کوله بار تجربه و سنت مایه خیر و برکت برای جامعه و خانواده محسوب می شوند و باید تجربه و علم آنها در جامعه و خانواده اجرائی گردد چرا که انچه جوان بیند در آینه پیر در خشت خام  بیند.

روز سالمند 89  2

روز سالمند 89  3