اجرای برنامه ها وفعالیتهای آموزشی درمدارس تحت پوشش خانه بهداشت تایشه ای

اجرای برنامه ها وفعالیتهای آموزشی  درمدارس تحت پوشش خانه بهداشت تایشه ای
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپلذهاب: محمد رحمانی زاده، بهورز خانه بهداشت تایشه ای با اعلام این خبر گفت: بهورزان و خانه های بهداشت، مربیان بهداشت، نظارت بر بوفه مدارس، کنترل موها و ناخن‎ها، مواد خوراکی غیرمجاز، نظارت بر بهداشت محیط مدرسه، مهارت‎های سالم زیستن، خدمات بهداشتی مدارس، تغذیه سنین مدرسه، حوادث در مدرسه، آموزش بیماریهای واگیر وغیر واگیروشاخص‎های بهداشت مدارس و ... بخشی از کلید واژه‎های مبحث مهمی به نام « بهداشت مدارس» هستند که همه ساله دغدغه بسیاری از مسئولین شبکه و مرکزبهداشت و بهورزان در حوزه سلامت مدارس است.
درضمن درطول سال تحصیلی 94-95 توسط اینجانبان محمد رحمانی زاده وخانم الهام احمدی پناه بهورزان خانه بهداشت تایشه ای از توابع این شهرستان یک سری برنامه ها و فعالیتهای آموزشی درمدارس تحت پوشش این خانه بهداشت از جمله برگزاری روز جهانی تخم مرغ،آموزش بیماریهای وبا، آنفلوانزا، بیماریهای انگلی وگوارشی، اجرای طرح وارنیش فلوراید به روایت تصویر….ارائه گردیده است.

چجح 2
چجح 1