واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان سرپل ذهاب با همکاری واحد سلامت محیط و آموزش سلامت به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی در تاریخ 94/10/16 اقدام به برگزاری جلسات آموزشی برای 30 نفر از کارکنان قنادی ها، رستوران ها و نانوایی های سطح شهرستان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت نمود.
در این جلسه خانم زهرا صفری کارشناس تغذیه مرکز
بهداشت شهرستان در خصوص کاهش دریافت قند، نمک و چربی مباحثی را برای مدعوین جلسه ارائه دادند.
در پایان تعدادی پوستر جهت نصب در محل کار دعوت
شدگان به آنها تحویل گردید.