واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت سرپل ذهاب بمنظور ارتقاء اطلاعات علمی مربیان و مدیران مهد های کودک، کارگاه یک روزه ای با عنوان "تغذیه کودکان زیر 5 سال" و کارگاه "آسیب های کودکان قابل پیشگیری هستند" در روز شنبه مورخ 7/9/94 در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه:
در این کارگاه که با حضور مربیان و مدیران مهدهای کودک تشکیل شد خانم ویسکرمی کارشناس
تغذیه مرکز بهداشت، به آموزش مباحثی نظیر : اصول تغذیه کودکان زیر 5 سال، گروههای
غذایی، مفهوم سهم در غذاها و اهمیت سنجش رشد کودکان بر اساس نمودار رشد پرداختند.
در ادامه خانم اسماعیلی مسئول
برنامه کودکان شهرستان ضمن معرفی کتاب "من قهرمان ایمنی
هستم" از سری کتابهای "آسیب های کودکان قابل پیشگیری
هستند"، به حاضرین، آموزشهای لازم را در خصوص اهمیت
پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان، انواع آسیبها و راههای پیشگیری از آنها در منازل
و مهدهای کودک ارائه نمودند.
در پایان کتابهای تغذیه
کودکان زیر 5 سال و سی دی مطالب آموزشی سوانح و حوادث در کودکان در بین شرکت کنندگان در کارگاه توزیع گردید.