سمینار جامعه سالم و بسیج پیشگیری از اعتیاد بمناسبت هفته سلامت

در آخرین روز از هفته سلامت سمینار یک روزه با موضوع جامعه سالم و بسیج پیشگیری از اعتیاد در محل سالن ارشاد اسلامی شهرستان با حضور فرمانداری و کلیه مسئولین و پرسنل ادارات و نهادهای دولتی در سطح شهرستان برگزار گردید.

در این سمینار موضوعاتی از قبیل بهداشت و سلامت از دیدگاه اسلام، نقش ورزش و نشاط در پیشگیری از اعتیاد و معضلات اجتماعی ، جامعه ایمن و شهرنشینی سالم، آشنایی با انواع مواد مخدر ، تقدیر از فعالان عرصه بهداشت و سلامت ، نمایش انواع مواد مخدر در حاشیه سمینار توسط نیروی انتظامی شهرستان سرپل ذهاب و توزیع سی دی و پمفلت های آموزشی ارائه گردید .

در این سمینار حاج آقا فاضلی ریاست تبلیغات اسلامی – دکتر هوشنک بهاری ریاست شبکه بهداشت شهرستان – دکتر حسین بیگلری و مهندس بیات از کارشناسان ستاد مرکز بهداشت و مهندس سلیمان ییلاقی کارشناس مسئول بیماریها و خانم طاهره نجفی کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان مطالبی را ارائه نمودند. گفتنی است همزمان با سمینار بسته های حاوی ساک دستی و خودکار با شعارهای هفته سلامت که از طرف مرکز بهداشت استان تهیه شده بود توزیع گردید.