اخبار

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی در سرپل ذهاب

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی در سرپل ذهاب
به منظور دستیابی به اهداف مورد نظربهداشتی و تامین سلامت شهروندان جلسه کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان سرپلذهاب در تاریخ2/3/94 با حضور فرماندار ، روسای ادارات و سرپرست شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل گردید .

دراین جلسه حیدری فرماندار شهرستان سرپلذهاب،  ضمن تبریک فرا رسیدن ایام شعبانیه و روز جانباز ، خواستار رسیدگی جدی کلیه دستگا ه ها به وضعیت بهداشت محیط، مدیریت صحیح پسماندهای شهری و روستایی،  بازدید منسجم از خبازی ها و ... تا حصول نتیجه مطلوب شدند. سپس مهندس محمدرضا صادقی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپلذهاب ، ضمن تقدیرو تشکر اززحمات شهردار وبخشداردر خصوص اجرایی نمودن مصوبات محوله و انجام فعالیت های مربوطه در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی بیان داشتند با انجام2478 مورد بازرسی از اماکن عمومی و تهیه وتوزیع در دو ماهه نخست سال جاری مقدار 758 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و ضبط گردیدو تعداد141 موردنمونه برداری آب شرب ازحوزه تحت پوشش شهرستان،تعداد 15موردنمونه برداری از مواد غذایی در سطح اماکن، و10265 مورد کلرسنجی از آب شرب شهرستان انجام گرفته است.



jj 3
jj 2
jj 1

۲۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید