رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپلذهاب گفت : هرساله با نزدیک شدن فصل بهار و ایام تعطیلات نوروزی و فعالیت برخی از مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی ازجمله آجیل ، خشکباروشیرینی دراماکن عمومی ، اقامتی ، تفریحی ، ستورانها ، اماکن بین راهی و … به شدت افزایش می یابد لذا به منظور حفظ تأمین سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز بیماریهای منطقه ، طرح بازرسی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی صورت می گیرد. محمدرضا صادقی با تأکید نظارت بر بهداشت منطقه در راستای تأمین سلامت شهروندان و میهمانان نوروزی افزود : با توجه به اهمیت این امر، اقدام به تشکیل اکیپی متشکل از ۱۰ نفرازکارشناسان بهداشت محیط نموده ایم که درتمام ساعات اداری و ایام تعطیلات وظیفه نظارت و کنترل اماکن حساس را برعهده خواهند داشت. وی در ادامه تصریح کرد: به همین منظور تا کنون تعداد ۲۳۵ مورد بازرسی ازمراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی انجام گرفته و مقدار ۳۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و ضبط شده است.