ارائه خدمات دندانپزشکی به دانش آموزان سطح شهرستان

دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان از خدمات دندانپزشکی برخوردار شدند.
به گزارش روابط عمومی شبکه: سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب گفت: بیش از 7600 دانش آموز مقطع ابتدایی شهر و روستایی سرپل ذهاب از خدمات دندانپزشکی برخوردار شدند که پیش بینی می شود تا پایان سال تحصیلی تمام دانش آموزان شهرستان، از این خدمات برخوردار شوند. دکتر امید قادری سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب گفت: تا امروز بیش از 6762 نفر از دانش آموزان فیشورسیلانت و 5732 مورد نیز فلورایدتراپی را انجام دادند که این درمان ها کمک به مقاوم سازی دندان دانش آموزان در مقابل پوسیدگی خواهد کرد.
وی در همین راستا تصریح کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال تحصیلی تمامی دانش آموزان نیازمند درمان تحت پوشش این خدمات قرار گیرند.
دکتر قادری در پایان خاطر نشان شد این خدمات توسط واحد سلامت دهان ودندان مرکز بهداشت شهرستان سرپل ذهاب در قالب طرح مقاوم سازی دندان دانش آموزان بصورت رایگان گرفته که ارزش ریالی آن در بخش خصوصی تقریبا هشت میلیارد ریال می باشد.