بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب

بیست و شش آبانماه دکتر شکبیا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین ستادی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب بازدید بعمل آوردند.
دکتر شکیبا در این بازدید از نزدیک به بررسی مسائل و مشکلات ( و موانع موجود) این شبکه پرداختند. در همین راستا نشستی با حضور سرپرست و تعدادی از کارشناسان ستاد در محل دفتر ریاست شبکه برگزار گردید.
دکتر امید قادری سرپرست شبکه ضمن خوش آمد گویی و تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش خلاصه ای از شاخص ها، عملکردها، مشکلات و برنامه ها و اهداف آتی شبکه را بیان نمود. سپس دکتر شکیبا ضمن تشکر و قدردانی از مدیریت و سرپرست شبکه، در خصوص وضعیت موجود - مشکلات و مسائلی فرا روی دانشگاه و شبکه ها به اختصار سخنانی ایراد نمودند. گفتنی است ایشان در این دیدار به منظور رفع موانع و مشکلات خصوصا مسائل مالی مواردی تصویب نمودند.

بازدید 3
بازدید 2