ویزیت رایگان عشایر در سطح استان

ریاست دانشگاه و اعضاء هئیت رئیسه و مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان های استان اقدام به ویزیت رایگان عشایر منطقه نمودند.

ریاست دانشگاه و اعضاء هئیت رئیسه و مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان های تابعه استان و مدیر کل امور عشایر استان کرمانشاه در اجرای دور سوم طرح معاینات پزشکی به عشایر و بمنظور درمان رایگان عشایر منطقه در قالب تیم های تخصصی درمانی به مناطق محروم و عشایری اعزام شدند.

این گروه از پزشکان و پیراپزشکان در قالب 10 تیم، هر تیم شامل دو پزشک، یک ماما، یک کاردان بهداشت محیط یا بیماریها در میان عشایر حضور یافته و تمامی 1100 خانوار عشایر منطقه با جمعیتی نزدیک به 5000 نفر را تحت پوشش قرار دارند. اقداماتی که در این مرحله انجام شد اعم از معاینات توسط پزشکان و ماما، تجویز 250 قسم داروی رایگان در محل، آموزش کامل به افراد واجدالشرایط، مراقبت مادران و کودکان زیر 6 سال، ثبت بیماریها در فرمهای مربوطه جهت پیگیری های بعدی، بیماریابی بیماریهای واگیر و غیر واگیر مانند فشار خون، دیابت، بیماری قلبی و ... صورت گرفت.