پیام دکتر ایازی به مناسبت هفته بسیج

دکتر مهدی ایازی در پیامی، هفته بسیج را به تمام بسیجیان به خصوص بسیجیان بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب تبریک گفت و از مجاهدت های آنان در تمام عرصه های سلامت تشکر کرد.

متن کامل پیام به این شرح است :

امام خمینی(ره):
بسیج شجرة طیبّه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوات تعیین و حدیث عشق می دهد.

▫️بسیجی از جمله واژه هایی است که به لطف انفاس مسیحایی امام خمینی (ره) تنها در دایره المعارف انقلاب اسلامی ایران یافت میشود

▫️اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطرۀ شهدا و ایثارگران بسیجی، هفته ی بسیج ، این شجره ی طیبه ، را خدمت تمامی بسیجیان ولایت‌ مدار و ثابت قدم شهرستان سرپل ذهاب، خصوصاً بسیج دانشجویی و بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و در سایه ی اتکال به الطاف حضرت ایزد منان و حضرت ولی عصر (عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مزید صحت و سلامتی و بهورزی را برای همه ی این عزیزان خواهانم.

اردتمند شما دکتر مهدی ایازی