تجهیز بیمارستان شهدا سرپل ذهاب

با تلاش و پیگیری های مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکى کرمانشاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب، بیمارستان شهدا مجهز به دو دستگاه پیشرفته ى اتورفرکتومتر و accuvien (رگ یاب لیزرى) به ارزش پانزده میلیارد ریال شد.

اتورفرکتومتر یا کراتومتر وسیله ای برای تشخیص و انحنای سطح قدامی قرنیه است که برای ارزیابی میزان و محور آستیگماتیسم مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع مشخص کننده ی نمره ی چشم و عینک به صورت کامپیوتری است که دارای عملکرد خوب و حساسیت بالایی میباشد به صورتی که دقیق ترین نمره ی چشم در کوتاه ترین زمان را به چشم پزشک می دهد.