گرامیداشت عملیات غرور آفرین بازی دراز

همزمان با فرا رسیدن دوم اردیبهشت سالروز گرامیداشت عملیات غرورآفرین بازی دراز، صعود هشت هزار نفر از بسیجیان سراسر کشور اسلامی مان به ارتفاعات بازی دراز و خاکسپاری پیکر پاک و مطهر 3 تن از سروقامتان گمنام عرصه دفاع مقدس در محل یادمان شهدای بازی دراز.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب در راستای اجرای این مراسم و همگام با مردم غیور و مهمان نواز شهرستان میزبان حضور جمعی از یادگاران دوران هشت سال دفاع مقدس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود.
    از جمله اقدامات این شبکه در این مراسم تجهیز، اسکان و پذیرایی از تعداد یکصد نفر از عزیزان راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که از یک روز قبل از اجرای برنامه صعود در شهرستان حضور یافته بودند. ایجاد و استقرار اکیپ پزشکی با تجهیزات و امکانات کامل در ساعات اولیه روز حمعه 2/2/1390 در محل یادمان و با انجام خدمات پزشکی، معاینه و ویزیت رایگان از عزیزان راهیان نور و مراجعین محترم توسط دکتر بهاری سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب.

گرامیداشت عملیات غرور آفرین بازی دراز 4

گرامیداشت عملیات غرور آفرین بازی دراز 1