پیام تبریک به مناسبت روز دندانپزشک

پیام تبریک به مناسبت  روز دندانپزشک
مدیر شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب در پیامی روز دندانپزشک را تبریک گفت:

بیست و سوم فروردین ماه هر سال روز دندانپزشک و نماد قدردانی از مقام و جایگاه تلاشگران فعالی است که خدمات آنان جزء لاینفک و ضروری سلامت افراد جامعه و عامل تعیین‌کننده ای در کیفیت زندگی انسان‌ها به شمار می آید.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب در پیامی روز دندانپزشک را تبریک گفت:

دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای مهم تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان به مردم می دهند،نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.

بر خود لازم می‌دانم  روز دندانپزشک را به تمامی دندانپزشکان شهرستان سرپل ذهاب تبریک عرض نموده  و برای همه تلاشگران این عرصه  سربلندی، عزت، سلامتی و توفیق روزافزون را از درگاه ایزد منان مسألت  نمایم.

ارادتمند شما،دکتر یوسف صفری

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب