بازدید ریاست دانشگاه از بیمارستان شهداء شهرستان سرپل ذهاب

آقای دکتر نیکبخت ریاست جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روز یکشنبه 20 دیماه بطور سرزده از بیمارستان شهداء شهرستان سرپل ذهاب بازدید نمودند.

این بازدید که با حضور فرماندار، مسئول حراست دانشگاه و ریاست شبکه به منظور بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان از بخش های بیمارستان شهداء انجام گردید. دکتر نیکبخت در نشستی با حضور فرماندار و مسئولین شبکه بهداشت و درمان ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های سرپرست و پرسنل بیمارستان به بررسی و ارائه راهکارهای مختلف در این زمینه پرداختند . دکتر بهاری سرپرست شبکه ضمن عرض خیر مقدم گزارشی از عملکرد شبکه و بیمارستان ارائه نمود و مشکلات مهم حوزه بهداشت و درمان شهرستان را به سمع و نظر ریاست دانشگاه رسانید. در پایان دکتر نیکبخت در مجموع عملکرد این شبکه در حوزه بهداشت و درمان را مطلوب ارزیابی نمودند و خواستار ارتقاء سطح خدمات دهی به بیماران و بهبود وضعیت علمی و معیشت کارکنان شدند.

بازدید ریاست دانشگاه از بیمارستان شهداء شهرستان سرپل ذهاب 2

بازدید ریاست دانشگاه از بیمارستان شهداء شهرستان سرپل ذهاب 1