تزریق واکسن کرونا در مشاغل کارگاهی و مدارس

با توجه به بازگشایی مدارس ،والدین برای حفظ سلامت فرزندان خود نسبت به تزریق واکسن آنها اقدام کنند.

🔹 احتمال عدم رعایت پروتکل ها در مدارس از سوی دانش آموزان وجود دارد و تنها راه رفع نگرانی در این زمینه واکسینه کردن بیش از ۹۸ درصد دانش آموزان است.

🔹 در حال حاضر دو واکسن "سینوفارم" و "پاستوکووک" برای دانش آموزان تزریق می شود و تاکنون هیچ عارضه جدی در این زمینه گزارش نشده است.

🔹 تنها عارضه تزریق واکسن، تب خفیف و درد محل تزریق است که ظرف مدت کوتاه یک یا دو روز رفع می شود.

🔹 "امیکرون" با خطراتی برای سنین پایین همراه است و احتمال ورود سویه های جدید و نوترکیب هم وجود دارد، بنابراین نیاز است که والدین هرچه سریعتر برای تزریق واکسن فرزندان خود اقدام کنند.

🔹 حتی اگر ابتلا به کرونا به کودکان و نوجوانان آسیب نزده و موجب مرگ آنها نشود، احتمال بروز عوارض ناشی از ابتلا به این بیماری وجود دارد و این درحالی است که تمام این خطرات با تزریق واکسن قابل پیشگیری است.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا