برنامه بازآموزی بهورزان

-از سوی واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت شهرستان سرپل ذهاب در اردیبهشت ماه سالجاری دو دوره جلسه باز آموزی بهورزان خانه های بهداشت در محل سالن این شبکه برگزار گردید. در این جلسه توسط کارشناسان ستاد با محوریت آموزش بهداشت به گروههای جامعه و روش جلب مشارکت مردم (خصوصا شوراهاو رابطین سلامت )به شرکت کنندگان   آموزش های لازم ارائه گردید.

- در مورخه 24/2/88 کمیته علمی آموزشی در خصوص هماهنگی بین بخشی و مشکلات منطقه با حضور کارشناس مسئولان واحدهای کارشناسی ستاد در محل دفتر ریاست شبکه تشکیل گردید.

در این جلسه دکتر بهاری سرپرست شبکه ضمن تشکر از فعالیتهای واحد های کارشناسی ستاد گفتند با جدیت بیشتر و با همیاری و همفکری در رفع مشکلات موجودتلاش نمایید.

- با توجه به اهمیت موضوع ارگونومی کاردر اردیبهشت ماه 16 عددCD آموزش حرکات ورزشی پشت میز در بین واحدهای دارای کامپیوتر این مرکز و همچنین بیمارستان توزیع شد.

- بمنظور ارتقاء سطح علمی دانش آموزان مقاطع تحصیلی ابتدایی ، راهنمایی و متوسطه در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری به تعداد 3500 نفر از دانش آوزان سطح شهر آموزش هایی با موضوعاتی مثل کم خونی ، بهداشت دوران بلوغ ، مهارتهای زندگی ، راههای کنترل استرس ، ارگونومی ، پدیکلوز و بهداشت فردی ، بهداشت دهان ودندان ، تغذیه ، اهمیت مصرف شیر ، اهمیت هفته سلامت و سلامت در حوادث وبلایا تو سط کارشناسان مرکز بهداشت این شهرستان ارائه گردید.

- گروهی از کار شناسان و اعضاء ستاد بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان سر پل ذهاب در کارگاه آموزشی یکروزه ارزیابی و واکنش سریع در مورخه 27/2/88 در مرکز بهداشت استان تشکیل گردید شرکت نمودند. در نظر است موضوع تشکیل تیم ارزیابی واکنش سریع شهرستان در دستور کار اولین جلسه ستاد بحران شبکه بهداشت قرار گرفته وبا هماهنگی سایر ادارات و کارشناسان آنها برنامه عملیاتی تیم تدوین گردد.