کارگاه بازآموزی احیای پایه کودکان

برگزاری اولین دوره کارگاه بازآموزی احیای پایه کودکان و شیر خواران در مرکز بهداشت شهرستان "

اولین دوره کارگاه یکروزه آموزشی با عنوان احیای پایه کودکان و شیر خواران توسط واحد سلامت خانواده در روز پنج شنبه مورخ 1400/10/30با حضور پزشکان مراکز شهری و روستایی و پرسنل رده میانی ( بهداشت خانواده، ماما و مراقب سلامت) شهرستان در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی  برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی شبکه: در این کارگاه آموزشی که با حضور 15 نفر از پزشکان و پرسنل رده میانی تشکیل شد، آقای علی حیدری  ( کارشناس پرستاری بخش ICU بیمارستان شهداء ) شهرستان به عنوان مدرس کارگاه مطالبی در خصوص اصول عمده در احیای پایه کودک ( ABC یا CAB) ، معرفی وسایل کمکی در تنفس، طریقه استفاده از آمبو بگ،  نحوه ماساز قلبی در کودکان و شیر خواران در احیاگر تک یا دو نفره و.....را ارائه نمودند. در پایان کار عملی با استفاده از  ماکت احیا و و تجهیزات جانبی مربوط به آن توسط مدرس و شرکت کنندگان در کارگاه انجام گرفت.