۶۵ درصد جمعیت هدف بالای ١٢ سال در سرپل ذهاب واکسینه شدن

معاون شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: ۶۵ درصد جمعیت هدف بالای ١٢ سال سرپل ذهاب واکسینه شدند .

دکتر محسن مرادی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز از آغاز واکسیناسیون دُز سوم برای کادر بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد و گفت: ۶۵ درصد از جمعیت هدف بالای ۱۲ سال این شهرستان تاکنون دُز اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: وضعیت کرونایی این شهرستان را باتوجه به اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان قرمز است.

وی اظهار داشت: با هماهنگی های انجام شده واکسیناسیون دانش آموزان شهرستان آغاز شده و تاکنون بیش از سه هزار و 200 نفر و حدود 45 درصد دُز اول را دریافت کرده‌اند.

وی در پایان با بیان اینکه در شرایط فعلی مهمترین اولویت واکسیناسیون اقشار مختلف است از مردم درخواست کرد نسبت به واکسیناسیون اقدام کرده و افراد خانواده خود را تشویق به انجام آن کنند.