دیدار خانواده شهدای پرسنل شبکه بهداشت سرپلذهاب با مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان به مناسبت روز پزشک

به مناسبت روز پزشک تعدادی از خانواده شهدای پرسنل شبکه بهداشت  شهرستان سرپلذهاب با دکتر روشنی مدیر شبکه دیدار کردند و روز پزشک را تبریک گفتند.

دکتر روشنی نژاد در این دیدار ضمن تبریک زادروز حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک گفت: جامعه پزشکان و کادر درمان پر مشغله ترین شغل را دارند که در ایام بیماری کرونا بار سختی مسئولیت چندین برابر شده است.
وی افزود: این مدافعان سلامت در خط مقدم بالغ بر ۱۸ ماه با تاب و توان سخت برای مراقبت و درمان بیماران کرونایی شبانه روز پای کار هستند و این اقدامات در واژه تقدیر نمی گنجد.

ایشان یادآور شد: پزشکانی در این وضعیت بودند که شبانه روز برای رفاه حال بیماران تلاش کردند و متاسفانه جان خود را از دست دادند و یاد آنان در ذهن‌ها همچون نماد مقاومت و شجاعت ایستاده است.

وی ضمن تقدیر از جامعه پزشکی شهرستان گفت : از مردم خواهش داریم با رعایت پروتکل های بهداشتی بار مسئولیت و خستگی فراوان از دوش پرسنل و کادر درمان بردارند و در خانه بمانند .