به مناسبت هفته دفاع مقدس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ،‌شبکه بهداشت و درمان و سپاه ناحیه سرپلذهاب برگزار نمود

به مناسبت هفته دفاع مقدس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ،‌شبکه بهداشت و درمان و سپاه ناحیه سرپلذهاب  برگزار نمود
به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس تیم چند تخصصی بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه به شهرستان سرپلذهاب روستای گنجوره اعزام شد.

حامد بهرامیان مدیر امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه:

این تیم شامل: متخصص قلب، متخصص داخلی ، متخصص زنان ،‌ماما، و روانشناس و پزشک عمومی  بود.

رییس شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب نیز در این خصوص گفت: جامعه بسیج پزشکی استان کرمانشاه با همکاری شبکه بهداشت و درمان و سپاه ناحیه  شهرستان سرپل ذهاب در راستای خدمتگزاری هرچه بهتر به مردم مناطق کم برخوردار، تیم‌ پزشکی به روستای گنجوره اعزام کرد و در این تیم ۶ پزشک متخصص حضور دارند و رایگان به بیماران خدمات ارایه می دهند.

دکتر شهرام روشنی نژاد افزود: خدمات دارویی رایگان، انجام مشاوره و نوار قلب نیز به صورت رایگان توسط این تیم تخصصی انجام می شود.