​بازدید سرزده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب از مرکز جامع سلامت جابری به منظور بررسی عملکرد و رفع مشکلات

دکتر شهرام روشنی نژاد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب به منظور بررسی عملکرد و رفع مشکلات واحدهای تابعه روز یکشنبه مورخ99/6/30 از مرکز جامع سلامت روستایی جابری به صورت سرزده بازدید نمودند.
در این بازدید دکتر روشنی نژاد ضمن تشکر از زحمات پرسنل مرکز به بررسی وضعیت عملکرد و چگونگی ارائه خدمت به مراجعین پرداختند.
ایشان همچنین به تبیین راهکارهای مناسب در راستای افزایش میزان رضایت دریافت کنندگان خدمت از مراکز دولتی و ارتقاء بهبود کیفیت ارائه خدمات پرداختند و بر ارائه خدمات فعال به کلیه افراد خانوار همراه با رعایت تکریم ارباب رجوع تاکید نمودند.