همایش بزرگ دستگاههای عضو ستاد خدمات سفرهای نوروزی استان برگزار شد

همایش بزرگ دستگاههای عضو ستاد خدمات سفرهای نوروزی استان کرمانشاه بیست و دوم اسفندماه در پارک شرقی طاق بستان برگزار شد.
 رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه طی این همایش به ذکر تمهیدات اورژانس در ایام نوروز پرداخت و گفت: این طرح از بیست و پنجم اسفند لغایت هفدهم فروردین 1398 ادامه خواهد داشت.

دکتر مدرسی با بیان اینکه جهت امنیت خاطر مسافران نوروزی آمبولانسها ازساعت ۸ لغایت ۱۲ و ۱۷ لغایت ۲۱ در حاشیه جاده ها مستقر هستند، از آماده باش کلیه نیروهای اورژانس، بیمارستانهای سطح استان،اورژانس هوایی از طلوع آفتاب تا غروب آفتاب جهت انتقال سریع بیماران،فعالیت ۲۴ ساعته واحد عملیات راهبری بحران دانشگاه(EOC) وفعالیت ۲۴ ساعته واحد MCMC و ستاد هدایت دانشگاه جهت پذیرش و انتقال سریع بیماران در ایام نوروز خبرداد.

وی بروز نمودن ناوگان آمبولانسی،نصب بنر و توزیع بروشورهای تبلیغاتی،آموزش و توجیه همکاران فوریتهای پزشکی،مستندسازی ازخدمات اورژانس پیش بیمارستانی،تشکیل گروههای بازرسی فوریتهای پزشکی،برگزاری جلسات توجیهی جهت مسئولین پایگاه شهرستانها و شهرستان کرمانشاه را از دیگر اقدامات انجام شده در این خصوص برشمرد.