سرپل ذهاب میزبان همایش و پایش منطقه ای

در روزهای پایانی سالجاری شهرستان سرپل ذهاب میزبان همایش وپایش منطقه ای شبکه های بهداشت و درمان استان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بود.

به گزارش روابط عمومی شبکه :

روز یکشنبه 16 اسفندشهرستان سرپل ذهاب بر اساس برنامه ریزی معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی میزبان همایش و پایش منطقه ای کارشناس مسئول استان و مراکز بهداشت شهرستانهای استان و کارشناسان اداره کل بیمه خدمات درمانی کرمانشاه بود.در این همایش دکتر احسان مهری سرپرست شبکه بهداشت ودرمان ضمن عرض خوش آمدگویی به حاضرین در خصوص اهمیت موضوع همایش مطالبی ارائه نمودند .سپس مهندس اردلان معاونت اجرایی مرکز بهداشت استان ضمن بیان اهداف همایش به تشریح برنامه کاری برای حاضرین پرداخت.در ادامه وی همچنین با مشخص کردن یازده گروه پایش کننده کار پایش از مراکز و خانه های بهداشت تابعه شبکه بهداشت ودرمان سرپل ذهاب آغاز گردید.گروهای مذبور ستاد مرکز بهداشت شهرستان مرکز بهداشتی درمانی شماره 2-مرکز بهداشتی درمانی روستایی جابری-مرکز بهداشتی درمانی روستایی قلعه شاهین و خانه های بهداشت آئینه-ریزوند بز میرآباد امامیه بریموند-آبباریک رامورد پایش قرار دادند.در پایان دکتر احسان مهری سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب ضمن تشکر از حضور کارشناسان مراکز بهداشت شهرستانهای استان و همچنین معاونت اجرایی و کارشناسان ستادی معاونت بهداشتی استان اظهار امید واری کرد پس از دریافت باز خورد این پایش از طرف مرکز بهداشت استان بتوان گامهای جدیدی در راستای رفع مشکلات بعمل آورد.

کم 25
کم 24