اخبار

برگزاری جلسه آموزشی "کاهش مصرف قند، نمک و چربی"

برگزاری جلسه آموزشی "کاهش مصرف قند، نمک و چربی"
واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان سرپل ذهاب با همکاری واحد سلامت محیط و آموزش سلامت به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی در تاریخ 94/10/16 اقدام به برگزاری جلسات آموزشی برای 30 نفر از کارکنان قنادی ها، رستوران ها و نانوایی های سطح شهرستان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت نمود.

در این جلسه خانم زهرا صفری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان در خصوص کاهش دریافت قند، نمک و چربی مباحثی را برای مدعوین جلسه ارائه دادند.

در پایان تعدادی پوستر جهت نصب در محل کار دعوت شدگان به آنها تحویل گردید.


چج 3
چج 2
چج 1

۱ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۵۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید