اجرای طرح وارنیش فلوراید تراپی درشهرستان سرپلذهاب

طرح وارنیش فلوراید همگام با طرح ارتقائ سلامت دهان و دندان دانش آموزان شهرستان سرپلذهاب به منظور پیشگیری اصولی از پوسیدگی‌های دندانی دانش آموزان شهرستان از آبان ماه ۹۴ اجرا گردیده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپلذهاب، اقای عادل رحمانی زاده ،کارشناس مسئول سلامت مدارس وکارشناس هماهنگ کننده وبرنامه ریزی سلامت دهان ودندان شهرستان  با اعلام این خبر، گفت: طرح وارنیش فلوراید وارتقائ سلامت دهان و دندان دانش آموزان، جمعیت هشت هزار وششصدونوزده (8619) نفردانش آموزان پایه های اول تا ششم مقطع ابتدایی  شهر وروستا را  تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه این طرح از آبانماه 94 شروع شده و در 17  مدرسه شهری و 149 مدرسه روستایی اجرا می‌شود، افزود: در روستا‌ها نیروهای بهداشتی آموزش دیده ازجمله بهورزان و در شهر‌ها مربیان بهداشت مدارس و کاردان‌های بهداشت دهان و دندان ودندانپزشکان مجموعا 166 مدرسه ابتدایی شهرستان را پوشش خواهند داد.

درپایان رحمانی زاده ازعنایت وحمایت های ارزشمند آقای دکتر مهری سرپرست شبکه بهداشت ودرمان و خانم احمدی رئیس مرکز بهداشت  کمال تشکر وقدر دانی نمودند.

ال 6
ال 5