راه اندازی چادر سلامت بمناسبت هفته بسیج در شهرستان سرپل ذهاب

بیش از 200 نفر از مردم شهرستان سرپل ذهاب از مزایای اکیپ سلامت رایگان بهره مند شدند .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان :

دکتر احسان مهری مسئول جامعه پزشکی و سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپل ذهاب گفت : بسیج جامعه پزشکی با همکاری ناحیه مقاومت سپاه پاسداران سرپل ذهاب بمناسبت گرامیداشت هفته بسیج نسبت  به برپایی چادر سلامت در محل مصلای نماز جمعه شهرستان اقدام کرده است که خدمات ویزیت رایگان پزشک  توسط اکیپ پزشکی بسیج در این چادر ارائه گردید .  وی افزود در این برنامه تعداد 240 نفر از شهروندان سرپل ذهاب ویزیت رایگان و کنترل فشار خون و قند خون از آنان بعمل آمد .

در پایان دکتر مهری اظهار داشت : بسیج و بسیجیان در هر کاری که در راستای خدمت رسانی به مردم است همیشه وهمه جا پیشرو بوده و هر موقع احساس کنیم که مردم نیازمند خدمات سلامت هستند بدون در نظر گرفتن زمان و مکان آنجا حاضر خواهیم شد .

مم 9
مم 8