پرونده الکترونیک مدارس

کارگاه آموزشی « پرونده الکترونیک مدارس » با هدف آموزش کارشناسان وکاردانهای مراکز و پایگاههای سلامت شهری وروستایی وبهورزان درخانه های بهداشت درتاریخ های 94/6/25 و 94/6/26 توسط واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس درمرکز بهداشت شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان سرپلذهاب، عادل رحمانی زاده کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان ضمن بیان این مطلب که پرونده سلامت مدارس که شامل: اطلاعات پرونده مدارس، اطلاعات عمومی مراکز بهداشتی ـ درمانی و خانه های بهداشت معاینات غربالگری و پزشکی دانش آموزان، بهداشت محیط مدارس، سوانح و حوادث و گزارش موارد فوت و... در مدارس می باشد و از سال تحصیلی 95-94 برای کلیه مدارس و دانش آموزان درسطح تمامی مراکز بهداشتی وخانه های بهداشت الکترونیکی می­شود.

ایشان در ادامه بیان کردند: اطلاعات خواسته شده در سال تحصیلی کنونی به صورت الکترونیکی وارد نرم افرار می­شود تا کارکنان مراکز بهداشتی درمانی ،پایگاههای سلامت وخانه های بهداشت ضمن آشنایی بیشتر با دستورالعمل و فرم­های مربوط به آن و روند کار، پیشنهادهای خود را برای بهبود فرایند برنامه ارائه کنند.

خه 9
خه 8