برگزاری کمیته مستند سازی دانشگاه علوم پزشکی در شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب

بمنظور پایش و بررسی عملکرد فعالیت های مستند سازی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب اعضاء کمیته مستند سازی دانشگاه در این شهرستان حضور یافتند .

به گزارش روابط عمومی شبکه: دراین جلسه که در روز دوشنبه مورخه 1394/6/2 با حضور اعضاء کمیته مستند سازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، رئیس مرکز بهداشت و مسئول مستندات سازی شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب تشکیل گردید. ضمن بررسی عملکرد، ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب، بدین منظور مقرر گردید با تسریع در پیگیریها با هدف تهیه سند برای املاک شبکه هماهنگی های لازم با ادارات مرتبط به عمل آید مصوبات این جلسه در شش بند ذیل بوده است.

1-        با توجه به بررسی بعمل آمده از مدارک ارائه شده روند مستندسازی املاک نیاز به پیگیری بیشتری دارد که اکیداً متذکر گردید در اسرع وقت نسبت به پی گیری لازم وتهیه مدارک ومستندات مورد لزوم ومراجعه به مراجع ذیصلاح اقدام شود.

2-        لازم است بررسی کامل وجامعی از لیست املاک شبکه بعمل آید ونسبت به تهیه لیست اصلاحی و واقعی از املاک وارسال آن در اولین فرصت به کمیته مستندسازی دانشگاه اقدام شود.

3-        مقرر گردید جهت تمامی املاک شبکه اعم از اینکه قابلیت مستندسازی داشته باشند یا خیر، مدارک مالکیت قولنامه وصورتجلسه و.... تهیه وجهت هر ملک در پوشه جداگانه نگهداری شود.

4-        لازم است جهت مرکز گرده نو که ازشبکه ثلاث منتزع وبه شبکه سرپلذهاب الحاق شده است نماینده مستند سازی شبکه با تحویل مدارک ومستندات مربوطه اقدام وپیگیری بعدی جهت مستندسازی آنها صورت گیرد.

5-        مقرر گردیداسناد دفترچه ای در سریعترین زمان ممکن جهت تبدیل به تک برگی تحویل اداره ثبت اسناد گردد وبعد از تبدیل به تک برگی نماینده مستندسازی شبکه طی نامه اداری تحت عنوان مدیریت بودجه وبرنامه ریزی وپایش عملکرد دانشگاه آنها را تحویل دبیرخانه کمیته مستندسازی مستقر در مدیریت مذکور نماید.

6-        مصوب گردید جهت یک مورد تقاضای تغییر کاربری درسال 1393 پی گیری اداری لازم از طریق شهرداری ودیگر مراجع بعمل آید.

بب 2