برگزاری کلاس های آموزشی وباز آموزی شناخت و پیش گیری از آنفلوآنزای خوکی

با توجه به اهمیت و نقش آموزش واطلاع رسانی به اقشار جامعه در خصوص شناخت و پیش گیری از آنفلوانزای نوع A

دراین راستا شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپل ذهاب اقدام به برگزاری جلسات متعدد آموزشی (224) جلسه ،جهت گروههای هدف اعم از دانش آموزان ،مربیان و کارکنان مدارس ،اولیاء دانش آموزان ودارس ، بهورزان روستاییان ، کشورزان ، واحدهای صنفی ،مادران باردار ، رابطین سلامت و رابطین ادارات به تعداد 11163 نفر به مدت 156ساعت نموده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب یک دوره کلاسهای آموزشی وبا آموزی شناخت وپیش گیری از آنفلوآنزای خوکی جهت بیش از 60%جمعیت شهرستان و90% پرسنل ادارات به صورت مستقیم ودرقالب کارگروه بهداشت وتامین اجتماعی ، جلسات وگارگاه های آموزشی با جمعیت بیش از 50000 نفراز درنیمه اول و دوم88 ودر محل سالن جلسات  اجتماعات ادرات ومدارس ومساجد وفضاهای باز ومراجعین واحد های بهداشتی ودرمانی  برگزار شد . در این جلسات  مباحث چگونگی  شناخت وپیشگیری از این بیماری با تاکید بر مراقبت ورعایت بهداشت فردی وعمومی ونیاز به همت جمعی برای فائق آمدن برپاندمی نقش مدارس ادارات وجامعه، از سوی دکتر بهاری سرپرست شبکه و مهندس سلیمان ییلاقی کارشناس مسئول بیماریهای –مهندس محمدی کارشناس ارشد وهمکاری  کارشناسان ستادی ومراکز و.... شهرستان طبق آخرین دستورالعمل کشوری وبا استفاده از اسلایدها وجزوات تدریس وآموزش داده شد .