مراسم بزرگداشت هفته بسیج

بمناسبت بزرگداشت هفته بسیج از سوی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپل ذهاب مراسم با شکوهی با حضور امام جمعه ، فرماندار وجمعی از مسئولین ادارات ونهادهای دولتی و پرسنل ایثارگر شبکه بهداشت ودرمان در محل ستاد شبکه برگزار گردید.

دکتر بهاری در این مراسم ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین وتبریک هفته بسیج گفت بسیج شجره طیبه ای است که ضامن بقای نظام و حفظ فضای فرهنگی و معنوی جامعه می باشد .در ادامه از تلاش همکاران ایثارگر شبکه مجددا قدردانی نمود. سپس امام جمعه شهرستان حاج آقا محزون در خصوص گرامیداشت هفته بسیج و جایگاه و منزلت بسیج در جامعه به ایراد سخن پرداخت در پایان به تعداد یازده نفر از عزیزان جانباز مبلغ 000/500 ریال اهدایی از سوی واحد ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی و پرداخت وبه تعداد دوازده نفراز رزمندگان و خانواده ی معظم شهداء هدایایی تقدیم گردید.