زنگ سلامت به صدا درآمد

همزمان با اولین روز از هفته سلامت زنگ سلامت در ابتدایی شاهد شهید سلیمانی (پسرانه ) با حضور کارشناسان و مسئولین شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش به صدا درآمد.

در این مراسم دکتر امید قادری سرپرست شبکه بهداشت و درمان در خصوص هفته سلامت و لزوم توجه به مفهوم شعار امسال سازمان بهداشت جهانی (یک عمر سلامت، با خود مراقبتی ) مطالبی را بیان نمود و از دانش آموزان خواست که در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه و خانواده هایشان سیستم بهداشتی را یاری نمایند. اجرای مسابقات مختلف، توزیع سیب و اهدا لوح تقدیر و جوایز از دیگر برنامه های اولین روز هفته سلامت بود.

زنگ سلامت به صدا درآمد 10
زنگ سلامت به صدا درآمد 9
زنگ سلامت به صدا درآمد 8
زنگ سلامت به صدا درآمد 7
زنگ سلامت به صدا درآمد 6
زنگ سلامت به صدا درآمد 5
زنگ سلامت به صدا درآمد 4
زنگ سلامت به صدا درآمد 3
زنگ سلامت به صدا درآمد 2
زنگ سلامت به صدا درآمد 1

همچنین به همین مناسبت در مورخه2/2/1393 زنگ سلامت با اجرای برنامه سفره سالم در محل دبیرستان شاهد شهدای 16 اسفند شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید. این برنامه با حضور کارشناسان مرکز بهداشت سرپل ذهاب برگزار که در پایان به بهداشت یاران و افراد فعال در حوزه سلامت جوایزی اهدا شد.

اجرای زنگ سلامت به مناسبت هفته سلامت 6
اجرای زنگ سلامت به مناسبت هفته سلامت 5