برگزاری کارگاه آموزشی سرخک و فلج شل در شهرستان سرپل ذهاب

بمنظور بهبود نظام مراقبت از سرخک و فلج شل واحد بیماریهای ستاد مرکز بهداشت شهرستان با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کارگاهی تحت عنوان بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن ( سرخک – فلج شل) ، برای گروه های هدف بهورزان، کاردانان و کارشناسان بیماریها برگزار نمود.
در این کارگاه که در مورخه 7/9/91 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد ابتدا مهندس محمدی کارشناس مسئول واحد بیماریهای شهرستان ضمن خیر مقدم به حضار به بیان اهداف کارگاه، اپیدمیولوژی سرخک و فلج شل پرداخت. سپس مهندس مرادی کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه، ایمنی زائی- موارد منع- گزارش عوارض واکسنهای  سرخک و فلج اطفال ارائه نمود در ادامه مهندس عزیزی کارشناس  استانی به توجیه اهداف مراقبت-نحوه مراقبت از مواردتماس- شاخصها و اهداف پایش و... سرخک و فلج شل برای حضار پرداخت.

کارگاه با بیان دیدگاههای بعضی از حضار در خصوص بهبود نظام مراقبت از سرخک و فلج شل در شهرستان و پرسش و پاسخ خاتمه یافت.

برگزاری کارگاه آموزشی سرخک و فلج شل در شهرستان سرپل ذهاب 1

برگزاری کارگاه آموزشی سرخک و فلج شل در شهرستان سرپل ذهاب 4