سخن سردبیر

فایلهای مرتبط
سخن سردبیر
بهروان باز هم به دیدارتان آمد

با مطالبی که سعی شده در آنها نمودارهایی از یک زندگی شیرین و موفق در تیر رس نگاه مخاطبان قرار بگیرد ، زیرا آنچه که باعث می شود آدمی به سر زندگی و نشاط برسد و استعدادهای او بالنده شوند و راه موفقیت ، ترقی و تعالی بر رویش گشوده گردد همانا نحوه گذران زندگی است.
 زندگی خوب ، پیشرفت خوب را هم به دنبال دارد زندگی خوب ، تحصیل درست را هم بدنبال دارد ، کسی که درست زندگی می کند بر اندیشه و رفتار و گفتار خویش حاکم است و از آن لذت می برد
 بهروان در هر شماره خود سعی می کند منادی ارزش های زیبایی از زندگی باشد بنابراین انتظار دارد که خوانندگان فهیمش آن را بدقت ورق بزنند از مطالب کوتاه و بلند آن بی تفاوت و یا کم تفاوت نگذرند و عنایت داشته باشند کم نبوده اند نکته های باریکی که در یک آن ،  ذهن خواننده را درنشریاتی از این قبیل متوجه حقیقتی ساخته و آن حقیقت تاثیری شگفت و مثبتی بر سرنوشت طرف مقابل داشته و راه او را به سمت سعادت و نیک بختی هموار نموده است
بهروان پشتوانه های عملی نیز دارد . اداره مشاوره ، که این نشریه حاصل حضور و تفکر او در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است ، با نیروهایی که در اختیار دارد موظف به روشنفکری های لازم برای دانشجویان ، به منظور تقویت زیبایی ذهن آنها در امور زندگی است . زندگی در دانشگاه ،در خوابگاه ، در خانواده ، زندگی در کنار تحصیل و انتقال نشاط و سر زندگی ، انتقال انگیزه و امید به کلاس های درس ، به صفحات کتابها و به هر جایی که دانشجو با آن در ارتباط است.

)بهروان را بخوانید و هر گاه نیاز بود سراغی از خادمان اداره مشاوره بگیرید .
 متشکریم (