کلینیک جامع بیماری های خاص کرمانشاه افتتاح شد

کلینیک جامع بیماری های خاص کرمانشاه روز یکشنبه با حضور رئیس مرکز مدیریت پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کرمانشاه افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آئین افتتاح این کلینیک
که روبروی بیمارستان امام رضا(ع)کرمانشاه قرار دارد گفت: این کلینیک در 400 متر و در قالب 14 اتاق در طبقه سوم کلینیک بوستان افتتاح شده است.
دکتر بهمن روشنی افزود: این کلینیک دارای 20 تخت بستری روزانه شامل 16 تخت تالاسمی و چهار تخت هموفیلی و ام اس است.
به گفته او، بیماران زیرپوشش هموفیلی و تالاسمی در این کلینیک خدمات درمانی دریافت می کنند.
او دیگر خدمات این کلینیک را ویزیت متخصص نورولوژی، هماتولوژی، روانپزشکی، ویزیت روانشناس، فیزیوتراپی، آموزش بیمار و بانک خون ذکر کرد.
دکتر روشنی در ادامه مجموع بیماران خاص زیرپوشش استان را 2 هزار و 52 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد یک هزار و 450 بیمار ام اس، 17 بیمار ای بی، چهار بیمار ام پی اس، 309 بیمار تالاسمی و 272 بیمار هموفیلی می باشند.
همچنین بخش دیالیز بیمارستان دکتر معاون صحنه صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، رئیس مرکز مدیریت پیوند و بیماری های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فرماندار صحنه افتتاح شد.