دکتر امید عبدی به عنوان "مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه" منصوب شد/تقدیر از دکتر فاطمه رضوان مدنی

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه ،دکتر امید عبدی به عنوان مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه منصوب شد.

دکتر عبدی که دارای مدرک تحصیلی دکترای حرفه ای داروسازی از دانشگاه اصفهان و مدرک MBA مراقبت های دارویی از دانشگاه تهران است در فاصله سال های ۱۳۷۶ و ۱۳۸۴ به عنوان مدیر غذا و داروی دانشگاه فعالیت نموده است.

وی از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۳ به عنوان مسئول بخش مراقبت های دارویی بیمارستان امام رضا (ع) و در فاصله سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۷ به عنوان مسئول داروخانه الگو آموزشی دانشکده داروسازی خدمت کرده است.

دکتر عبدی از سال ۱۳۷۸ به عنوان عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران ، رئیس انجمن داروسازی استان کرمانشاه ، عضو مجمع خیرین سلامت ، مدیر دارو و مواد مخدر دانشگاه
فعالیت کرده و به مدت دو سال نیز معاون غذا و داروی دانشگاه بوده است.

وی همچنین تاپیش از این به عنوان مدیر امور بهره وری، خلاقیت و نوآوری در دانشگاه فعالیت می نمود.

دکتر مرادی همچنین با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات سرکار خانم دکتر فاطمه رضوان مدنی که پیشتر مسئولیت فوق را برعهده داشته است تقدیر کرد:

سرکار خانم دکتر فاطمه رضوان مدنی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در سمت مشاور و رئیس دفتر اینجانب با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

رئیس دانشگاه