ثبت نام ملی گروه پرستاری آغاز شد

معاون درمان دانشگاه از آغاز ثبت نام ملی اطلاعات گروه پرستاری توسط معاونت پرستاری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر روشنی با اعلام این مطلب گفت: کلیه افراد شاغل در بخش های بالینی و اداری ، هیات علمی ، بازنشسته ، طرحی و فارغ التحصیلان بیکار باید جهت ثبت اطلاعات خود در سامانه  rn.behdasht.gov.ir  اقدام و کد رهگیری دریافت کنند.

وی اظهار داشت:  تمامی اعضای گروه پرستاری اعم از کاردان ، کارشناس ، کارشناس ارشد، دکتری رشته های پرستاری، اتاق عمل ، بیهوشی و فوریت های پزشکی و همچنین بهیاران و کمک پرستاران و کمک بهیاران شاغل و غیر شاغل در مراکز تحت پوشش دانشگاه اعم از دولتی و غیر دولتی مشمول این طرح هستند.

دکتر روشنی با بیان اینکه از تاریخ 97/9/1 تا پایان 97/10/30 به مدت دوماه ثبت اطلاعات کلیه پرستاران و گروه های وابسته در سراسر کشور انجام می شود تأکید کرد: از آنجا که کد رهگیری سامانه مذکور پیش شرط دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای و گواهی صلاحیت شغلی در مراحل بعد خواهد بود ثبت نام فردی کلیه گروه پرستاری اجباری است.

معاون درمان دانشگاه ، ایجاد بانک جامع اطلاعات گروه پرستاری، مشاهده آمار مربوط به کادر پرستاری حوزه جغرافیایی مربوطه و بهره برداری از آن در برنامه ریزی های نیروی انسانی را از جمله مزیت های این طرح دانست.

دکتر روشنی تأکید کرد: کلیه بیمارستانها و مراکز درمانی موظف هستند تا کادر پرستاری خود را جهت ثبت اطلاعات در سامانه مذکور راهنمایی نموده و در صورت درخواست ، اطلاعات لازم شامل کد رهگیری پرستاران را به دانشگاه ارسال نمایند.