سیر صعودی جایگاه مرکز رشد فناوری سلامت در میان مراکز رشد کشور

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه از سیر صعودی جایگاه مرکز رشد فناوری سلامت در میان مراکز رشد کشور خبر داد.
دکتر کامبیز ورمیرا ضمن تبریک به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: در حالی که با زحمات پرسنل و مدیریت سابق مرکز رشد، جناب آقای دکتر امیری، این مرکز تا شش ماهه اول سال ۱۳۹۶ به رتبه دهم در میان تمامی مراکز رشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور دست یافته بود، در جدیدترین بررسی صورت گرفته رتبه مرکز رشد فناوری سلامت در ۶ ماهه دوم سال ۱۳۹۶ به جایگاه نهم ارتقاء یافت.
دکتر ورمیرا در خصوص رتبه امسال نیز افزود: در ادامه سیر صعودی، این جایگاه در شش ماهه اول سال ۱۳۹۷ به مرتبه هشتم ترقی پیدا کرد. در اینجا ضمن تبریک به مردم شریف استان، با اتکال بر عنایت الهی همت خود را برای ارائه خدمت بیشتر به مردم جامعه جزم خواهیم نمود.

رسانه جدید