اجرای مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید تراپی درشهرستان سرپلذهاب

مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید به منظور پیشگیری اصولی از پوسیدگی‌های دندانی دانش آموزان از فروردین ماه 95اجرا گردیده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپلذهاب، عادل رحمانی زاده، کارشناس مسئول سلامت مدارس ومسئول اجرای طرح وارنیش فلوراید تراپی شهرستان با اعلام این خبر گفت: طرح وارنیش فلوراید وارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان، جمعیت هشت هزار وششصد ونوزده نفر (8619) دانش آموزان پایه های اول تا ششم مقطع ابتدایی شهر وروستا را  تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه این طرح از فروردین ماه 95 شروع شده ودر 17 مدرسه شهری و 149 مدرسه روستایی اجرا می‌شود، افزود: در روستا‌ها نیروهای بهداشتی آموزش دیده ازجمله بهورزان و در شهر‌ها مربیان بهداشت مدارس و کاردان‌ بهداشت دهان و بهورزان مجموعا 166 مدرسه ابتدایی شهرستان را پوشش خواهند داد.

درپایان رحمانی زاده ازعنایت وحمایت های ارزشمند آقایان دکتر فرخی مسئول سلامت دهان ودندان استان دکترعزیزی وخانم نظری ازمعاونت بهداشتی استان و دکتر مهری سرپرست شبکه بهداشت ودرمان  و مهندس صادقی وسرکار خانم آرزو ویسی کمال تشکر وقدر دانی نمودند.
عغ 3
عغ 2