موفقت فرزندان همکاران

آیدا فخری فرزند محمود فخری همکار دانشکده پیراپزشکی در مدرسه فرزانگان پذیرفته شد.

نادیا فخری فرزند محمود همکار دانشکده پیراپزشکی در مدرسه فرزانگان پذیرفته شد.

نرگس گلچین  فرزند شکوه صادقی همکار دانشکده پیراپزشکی در رشته مهندسی متالوژی دانشگاه رازی کر مانشاه پذیرفته شد.

حسنا دارابی فرزند فتانه عزیزی پذیرفته شده در رشته مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

پریا عبدالمحمدی فرزند آقای باقر عبدالمحمدی همکار دانشکده پرستاری مامایی مقام سوم مسابقات تکواندو آزاد خردسالان استان را کسب نمود.

مهدی بیات زاده فرزند خانم سیمین آزادی همکار معاونت دانشجویی فرهنگی در رشته مهندسی عمران دانشگاه رازی کرمانشاه پذیرفته شد.

54

امیر فیروزفر فرزند آقای حسین فیروزفر تکنیسین فوریتهای پزشکی کرمانشاه در رشته مهندسی برق مقطع دکتری در دانشگاه سمنان پذیرفته شد.

37

هستی کندی کله فرزند آقای برزو کندی کله همکار بیمارستان امام علی مقام اول را در مسابقات قهرمانی کاراته استان کسب کرد.

333