موفقیت فرزندان همکار

۱۳۹۱/۱۰/۱۸

موفقیت فرزندان همکار

فائزه خاموشی

خانم فائزه خاموشی فرزند آقای محمد کریم خاموشی همکار دانشکده پرستاری و مامایی در مسابقات کاراته قهرمانی کشور مقام سوم را کسب کرد.

یزدان چوبساز

آقای یزدان چوب ساز فرزند خانم فرح سیفی عضو هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد زبان انگلیسی دانشگاه زاهدان پذیرفته شد.

شهرزاد نجفی

خانم شهرزاد نجفی فرزند آقای قدرت اله نجفی همکار دانشکده دندانپزشکی در مقطع کارشناسی رشته حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز پذیرفته شد.

احسان پیروندی آقای رامین پیروندی فرزند آقای محمود پیروندی همکار شبکه بهداشت و درمان سنقر دررشته ورزشی دوو میدانی  مقام اول استانی را کسب نمود.
 نیما آژنگ آقای نیما آژنگ فرزند  خانم شیرین رهبر نیا پرسنل بیمارستان طالقانی در مقطع کارشناسی ارشد رشته برق الکترونیک در دانشگاه تهران پذیرفته شدند.

پریسا عشایری

خانم پریسا عشایری فرزند آقای علی عشایری همکار ستاد دانشگاه در مسابقات شطرنج مدارس ناحیه 2 مقام سوم را کسب کرد.

سجاد نظری

آقای سجاد نظری فرزند آقای پرویز نظری همکار بیمارستان فارابی در مقطع کارشناسی رشته مهندسی تکنولوژی حرارتی و برودتی پذیرفته شد.

صمد نظری

آقای صمد نظری فرزند آقای پرویز نظری همکار بیمارستان فارابی در مقطع کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی پذیرفته شد.

خانم سوگل غلامی فرزند آقای غلامرضا غلامی در آزمون تیزهوشان مقطع راهنمایی پذیرفته شد.

آقای سید محمدرضا موسوی حیدری فرزند آقای سید آقارضا موسوی حیدری در مسابقات رزمی توکی ما در استان کرمانشاه مقام اول را کسب کرد.

آقای سید محمدرضا موسوی حیدری فرزند آقای سید آقارضا موسوی حیدری در مسابقات فرهنگی هنر  استان کرمانشاه در رشته نهج البلاغه مقام دوم را کسب کرد.

خانم سارینا ویسی خانقایی فرزند آقای احمد ویسی خانقایی همکار فوریتهای پزشکی در مسابقات کاراته قهرمانی کشور مقام دوم را کسب کرد.

خانم نوش زاد فروهیده فرزند خانم فرشته سیمایی زاده همکار بازنشسته دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه یزد پذیرفته شد.

خانم یاسیمن حق جویان فرزند خانم دکتر آتوسا جابرسینه همکار شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه مقام اول المپیاد ریاضی کشوری در مقطع دوم دبستان را کسب کرد.

خانم تارا چراغیان فرزند خانم سارا امیدی همکار شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه مقام اول المپیاد ریاضی کشوری در مقطع دوم دبستان را کسب کرد.

دانش آموزان نمونه
امیر حسین شیخی

امیر حسین شیخی فرزند خانم شهرزاد حاج علی اکبری همکار معاونت درمان موفقبه کسب معدل 20در پایه پنجم ابتدایی شد.

پارسا طهماسبی ستوده  پارسا طهماسبی ستوده فرزند خانم آذر رستمی همکار معاونت دانشجویی ، فرهنگی  موفق به کسب معدل 20 در  پایه پنجم ابتدایی شد.
فاطمه صیادی

فاطمه صیادی فرزند آقای صیادی همکار معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه  موفق به کسب عنوان شاگرد ممتاز در  پایه اول ابتدایی شد.

امیر حسن نجفی

امیر حسن نجفی فرزند آقای قدرت اله نجفی همکار دانشکده دندانپزشکی در آزمون تیزهوشان مرکز آموزش راهنمایی شهید بهشتی پذیرفته شد.

پارسا مدائنی

سید پارسا مدائنی فرزند آقای سید مجید مدائنی همکار بیمارستان امام علی (ع) دانش آموز ممتاز پایه اول راهنمایی .

محمد متین مهدی خانی

محمد متین مهدی خانی فرزند آقای منوچهر مهدی خانی همکار بیمارستان امام علی (ع) نفر سوم مسابقات علمی ناحیه و دانش آموز ممتاز پایه سوم ابتدایی.

حنانه محبی

حنانه محبی فرزند محمدرضا محبی همکار شبکه بهداشتی ، درمانی سنقر ، موفق به کسب معدل 20 در پایه چارم ابتدایی شد.

سیده زهرا موسوی حیدری  فرزند آقای سید آقا رضا موسوی حیدری حراست دانشگاه  موفق به کسب معدل 20 در  پایه پنجم ابتدایی شد.

سید امیر حسین کامرانی موسوی فرزند خانم باوندپور همکار معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در آزموندبیرستان نمونه دولتی جوادالائمه (ع) پذیرفته شد.

محمد علی فرهادی  فرزند آقای حسین فرهادی مسئول محترم هسته گزینش دانشگاه، دانش آموز ممتاز پایه  سوم دبیرستان.

فاطمه سعیدی فرزند آقای حمیدرضا سعیدی همکار هسته گزینش دانشگاه ،دانش آموزممتاز پایه اول راهنمایی .

ایلیا درویشی  فرزند آقای یداله درویشی همکار هسته گزینش دانشگاه ، دانش آموز ممتاز پایه دوم ابتدایی.

محسن  نوری فرزند خانم پریوش نصرتی  همکار هسته گزینش دانشگاه ، دانش آموز ممتاز پایه سوم ابتدایی .

زهرا عسگری فرزند آقای محمدرضا عسگری همکار هسته گزینش دانشگاه ،دانش آموز ممتاز پایه پنجم ابتدایی.

کوثر منصوری فرزند آقای پیمان منصوری همکار هسته گزینش دانشگاه ،دانش آموز ممتاز پایه دوم ابتدایی.