الفبای شادکامی

فایلهای مرتبط
الفبای شادکامی
انسان همواره به دنبال خوشبختی است و هر فردی مسیری را برای رسیدن به خوشبختی برمیگزیند. اغلب جوانان میپندارند خوشبختی در راه یافتن به دانشگاه و تحصیل در رشته خاصی است. براستی اگر خوشبختی این است پس چرا بسیاری از افراد تحصیل کرده احساس خویشاوندی ندارند

انسان همواره به دنبال خوشبختی است و هر فردی مسیری را برای رسیدن به خوشبختی برمیگزیند. اغلب جوانان  میپندارند خوشبختی در راه یافتن به دانشگاه و تحصیل در رشته خاصی است. براستی اگر خوشبختی این است پس چرا بسیاری از افراد تحصیل کرده احساس خویشاوندی ندارند؟ شاید تحصیل فقط یکی از ارکان شادکامی است زیرا خوشبختی اصیل در ذهن و نگرش آدمی نهفته است که منجر به بروز رفتارها و باورهای خود میشود و شاید خوشبختی الفبائی دارد که باید قبل از تحصیل هر علمی بیاموزیم! و اما الفبای شادکامی

الف- شادکامی:

Accept :A پذیرا باشید: دیگران را همانگونه که هستند بپذیرید حتی اگر مخالف شخصیت شما باشند.

- Break eway :B خودتان را جدا کنید: خود را از تمام چیزهایی که مانع رسیدن شما به اهدافتان است جدا کنید.

Crear : cخلق کنید: گروهی از آشنایان و دوستان تشکیل دهید و در امیدها و آرزوها، ناراحتی, شادی هایتان  با آنها شریک شوید.

Decide : Dتصمیم بگیرید: تصمیم بگیرید در زندگی موفق باشید آنگاه شادی راهش را به سوی شما پیدا          می کنید

Explore : E: کاوشگر باشید. جستجو و آزمایش کنید. دنیاپر از ناشناخته هاست و اینگونه خود را بهترمیشناسید

Forgive : fببخشید: کینه فقط بار دل را تسکین میکند هر کسی ممکن است اشتباه کند. ببخشید و فراموش کنید.

Grow: Gرشد کنید:

عادات واحساسات نادرست خود را ترک کنید تا سد راه شما نشوند و رشد کنید.

Hape-Hامیدوا باشید: هرگز فراموش نکنید که هر خیری امکان پذیر است. پشتکار داشته باشید و توکل کنید!

Ignore: I نادیده بگیرید: روی هدفتان تمرکز کنید و وقایع منفی را نادیده بگیرید وموفقیت ها را به خاطر بسپارید.

Journes: Jسفر کنید: سفر کنید، چیزهای جدید بیاموزید بدین صورت رشد میکندو احساس زنده بودن مکنید.

Know: K بدانید: بدانید هر مسئله ای هر چند دشوار باشد در نهایت حل خواهد شد.

Love: Lدوست بدارید: اجازهدهید عشق به جای نفرت بر قلبتان حکومت کند تا شادی خوشبختی وجودتان را گیرید.

o: بازکنید:  چشمان خود را بر روی         تمامزیبایی های اطرافتانبگشایید. در بدترین شرایط زیبایی های زیادی برای سپاسگذاری هست!

Piay: P بازی وتفریح کنید : بدانید که موفقیتبدون شادی مفهوم ندارد.

Question: qسوالکنید:آنچه نمیدانید بپرسید تا پویا بمانید!

Relux:Rآرامش داشته باشید: همه چیز در نهایت درست خواهد شد اجازه ندهید آرامش تان به هم بریزد!

Share:Sسهیم شوید: توانایی مهارت و دانش خود را با دیگران تقسیم کنید زیرا هزاران برابر به سوی خودتان برمیگردد.

Triy:Tتلاش کنید: حتی اگر رؤیاهایمان غیرممکن به نظر برسد از تلاش بازنایستید!

Use:u  استفاده کنید:  از تمام توانایی و استعدادتان استفاده کنید که پاداش های غیرمنتظره ای را به دنبال دارد!

value:vاحترام بگذارید: برای انسانها ارزش قائل شوید و با احترام با آنها برخورد کنید.

XRay: xاشعه ایکس:اگر مانند اشعه x بر قلب انسانها بنگرید حتماً زیبایی و خوبی را در قلب آنها خواهید دید!

yield:yاجازه دهید: اجازه دهید صداقت و درستکاری همراه زندگی شما باشد در انتها خوشبختی منتظر شماست!

zoom:zتمرکز کنید: روی هدفتان تمرکز کنید. تلخی ها گذرا هستند نگذارید سد راه شما شوند. برآینده روشن تمرکز کنید!